Tuesday, June 28, 2011

Wood wood wood

Olen veetnud mõned tunnid oma elust, et tuulata läbi kõik Eesti e-helmepoed, kuid mida pole, on üle 9 mm läbimõõduga värvilised puuhelmed. Või kui on, siis on kolme eri värvi 25 mm läbimõõduga helmeid e-poes, kust midagi muud tellida ei oleks. Miks siis ei võiks olla ühte korraliku helmepoodi, kust kõik vajaliku kätte saaks?! ... sest kui ma tõesti hakkaks igast poest tellima seda, mida tahan/vajan, siis maksaksin ennast postikulust lõhki.
KUID kogu see tuhnimine tõi minuni ühe ilusa lahenduse - eBay. Leidsin sealt sobivad ning mis veel parem: free shipping. Nüüd siis vaja oodata ja võistelda teiste minusarnastega oksjonil, et ikka saada need, mida ma tahan. Ja isegi ei heiduta mind see, et pean ootama umbkaudu 2 nädalat, sest siis ma vähemalt tean, et midagi on oodata.

Hetkel aga valik kõrvarõngastest, mis olemasolevatest puuhelmestest tehtud. Esimesed tehtud juba tükk aega tagasi spetsiaalselt endale. Teised tehtud spetsiaalselt kellelegi teisele. Kolmandad panin täna posti ja leiavad lähipäevil omale uue omaniku ning viimased on kõige uuemad, ahjusoojad ilma omanikuta.




No comments:

Post a Comment